(foto: flickr.com/shankbone)

Aktivistene holder kortene tett inntil brystet.

«Occupy Wall Street» har skapt stor oppmerksomhet verden over ved å okkupere en park i finansdistriktet i New York. Demonstrantene blir stadig flere, og sjefene på Wall Street har nå bestemt seg for å imøtekomme kravene:

– Vi skjønner at vi har gjort noe galt når vi gjør så mange mennesker sinte. Vi vil gjerne innfri kravene til disse menneskene så snart vi skjønner hva kravene er, sier Joshua Steinberg, CEO i «Walters & Beck».

Steinberg forteller at han har sittet i lange møter med ledere for andre store finanskonsern for å finne ut av hva demonstrantene vil.

– Hvis vi ser på navnet på organisasjonen og området de har okkupert, skjønner vi at de er sinte på oss. Men her slutter også alle spor.

Flere selskap har leid inn konsulenter og privatetterforskere for å avdekke Occupy Wall Streets agenda uten hell. Aktivistene holder stadig kortene tett inntil brystet.

– Vi leser avisen grundig hver dag, og vi har til og med forsøkt å spørre aktivistene selv. Et par av oss har sågar slått seg sammen med demonstrantene i håp om å plukke opp noe.

Aktivistene i Occupy Wall Street mener det ikke burde være tvil om hva kravene deres er. Som en demonstrant sa til 5080.no i går:

– Nå har Wall Street holdt på lenge nok! De vet selv hva de har gjort, og da bør de være voksne nok til å skjønne hva vi vil.