Etter at flyplassen i Bangkok har vært stengt i to dager, har verden nå fått øynene opp for problemene som flypassasjerene har.

Maya (24) fra Horten sliter med å komme seg hjem. – Dette er virkelig kjipt, sukker hun oppgitt. Hun skulle deltatt på BIs årlige hore og hallik-fest i morgen, men ser håpet for å rekke hjem i tide, forsvinne. – Jeg rekker uansett ikke vorspielet. Thailand skal bare vite at de har ødelagt årets høydepunkt for meg.

Espen Haug forteller at han hadde planlagt å slappe av noen dager før han begynte på jobb på mandag. – Nå ser den planen ut til å gå i vasken. Takk skal dere faen meg ha, Thailand, fortviler Haug som vurderer å protestere ved å sette fyr på seg selv som en protest mot protestene.

Noen av de ventende passasjerene ble også berørt av tsunamien i Thailand i 2004: – Nok en gang blir vi turister rammet hardest. Det er vi som må betale prisen hver gang, sier en oppgitt, solbrun turist som skulle vært publikum i Nytt på nytt på fredag.

Tax free-butikkene ved flyplassen kan imidlertid melde om svært gode salgstall de siste dagene. Det har dog oppstått noen konflikter ettersom flere skandinaviske turister har forvekslet butikkmedarbeidernes gule tilbuds-skjorter med demonstrantenes skjorter. Etter noen timers forhandlinger skal nå denne konflikten være løst ved at turistene får rabatt på sprit og narrehatter.


Trioen «The manly girls» skal også ha blitt forvekslet med demonstrantene på flyplassen i Bankok