Guvernør i California, Arnold Schwarzenegger, gir nå sin støtte til Brarack Obama. – McCain tapte valget mot en pingle. Vet du hvem som taper mot pingler? Små jenter. Jeg kan ikke støtte små jenter.

Californias guvernør fremholder overfor 5080 at hovedgrunnen til at han ikke lenger støtter McCain, er at McCain er en pysete jente, og sier: – Du kan ikke være politisk leder hvis du er en pysete jente.

Schwarzenegger legger også vekt på at ingen av hans filmer hadde gjort seg med små jenter i hovedrollen. – En liten jente som er Terminator T-800-modellen og redder hele verden. Hahaha! Det er jo totalt urealistisk! Ingen vil tro på noe sånt!

Denne verden er ikke for små jenter, mener Californias Guvernør


Guvernøren sier videre at han synes det er bra at små jenter ikke har mer innflytelse i samfunnet enn de har i dag: – Tenk bare hvor teit det hadde sett ut om en liten jente spilte tvillingbroren til Danny DeVito. De likner jo ikke en gang! Eller tenk på hvor ekkelt det hadde vært om en liten jente hadde spilt en gravid mann! Æsj! Nei, Obama er nok min mann.