(skjermdump: vgtv)

Takker grasroten.

Det var en svært rørt Vladimir Putin som møtte sine støttespillere i går kveld. Russlands nye president måtte felle noen tårer da han snakket om apparatet som trikset med stemmene:

– Etter at rapporter om valgjuks strømmet inn fra hele landet, ble det umulig å holde tårene tilbake. Jeg er fullstendig overveldet. Dere trengte da virkelig ikke å gjøre alt dette for meg, sa Putin til de mange tusen valgjukserne som hadde møtt opp på Manezjplassen.

Det gode valgresultatet er et produkt av en svært levende grasrotbevegelse, ifølge Putin.

– Noen meningsmålinger viste en oppslutning på under 50%. At vi nå har nesten 64% av stemmene, skyldes alle de frivillige som har gått fra dør til dør og truet og gitt juling.

Over 1 million mennesker hadde møtt opp for å hylle Putin i går kveld, hevder talsmenn fra Putins juksetellekorps – et antall mennesker som viser hvilken støtte Putin har blant sitt juksetellekorps.

– Dere jukser med antall valgstemmer, med antall mennesker som møter opp og støtter meg og dere jukser med de opposisjonelles dødsårsaker. Jeg føler jeg ikke fortjener alt dette, avsluttet en takknemlig Putin.