(Foto: flickr.com/barackobamadotcom)
(Foto: flickr.com/barackobamadotcom)

Kan revolusjonere Midtøsten-politikken.

App-utviklerne i firmaet AppShore, lanserer denne uken en applikasjon for nettbrett og mobil som kan revolusjonere Midtøsten-politikken.

– Hensikten med Bomb Tracker er å hjelpe amerikanske presidenter å huske på hvem de til enhver tid bomber i Midtøsten-regionen. Vi har gjort markedsundersøkelser som viser at dette er en svært etterspurt tjeneste, sier Everett Thurston i AppShore til 5080.no.

USAs president Barack Obama har ennå ikke rukket å prøve den, men sier han gleder seg til å ta den i bruk og tror den kan bli meget nyttig.

– For ikke lenge siden diskuterte jeg med staben i flere timer om vi skulle gi våpen til IS i kampen mot Assad-regimet. Plutselig var det en av de unge som kom på at vi faktisk bombet IS den uken, forteller en pinlig berørt Obama til 5080.no.

Han tror Bomb Tracker er akkurat det han trenger for å å holde styr på om det er Hamas, Irak, Taliban, Al-qaida, Iran, Syria eller Libya som er fienden, og om de er ferdige med å krige i Afghanistan.

Thurston forteller at appen har flere funksjoner om man er villig til å betale.

– Plus-versjonen gir presidenten mulighet til å dele informasjon med sine allierte om hvem som bombes denne uken. Videre holder den også rede på hvem i Midtøsten som til enhver tid er USAs allierte. I løpet av bare en halv time, kan appen endre et lands status fra «ondskapens akse» til «alliert».