(foto: flickr.com/7886635@N06/2972375982)
(foto: flickr.com/7886635@N06/2972375982)

Fansen i sjokk

I går ble klart at det gamle boybandet New Kids On The Block kommer til Norge. Dette er dårlig nytt for fansen som hadde håpet på flere gode år med gruppen.

«Vi har levd gode liv. Nå er det på tide å forlate denne verden, og begynne på noe nytt. Vårt siste hvilested blir artistkirkegården Norge», skrev bandet på sine nettsider i går.

Fansen har reagert med sjokk og vanntro. Flere var ikke engang klar over at gruppen fremdeles var i live.

– Dette er så trist. Jeg trodde jo at medlemmene hadde vært døde i flere år. Nå må jeg gå gjennom sorgprosessen på ny, sier Solveig Paulsen til 5080.no.

Andre mener dette er en anledning til å huske de gode stundene med artistene fra Boston.

– Vi må ikke gråte for at det er over, men smile for at det skjedde. Dessuten må vi huske på at de faktisk har levd veldig lenge til boyband å være, sier musikk- og USA-ekspert Asbjørn Slettemark.

Han trekker fram deres opptreden på Super Bowl i 1991, som et av de største øyeblikkene i sitt liv, og dermed deres karriere.

– Jeg velger meg det øyblikket, fordi det viser hvor store de engang var, og for å vise at jeg ser på Super Bowl.

New Kids On The Block er langt fra de eneste artistene som har kommet til Norge for å dø. De aldrene rockerne i Rolling Stones, Kiss og Metallica har alle vært innom dødens forværelse, Koengen i Bergen.

– Jeg tror det har noe med det bergenske lynnet å gjøre. På grunn av det omskiftelige været, passerer her livet i revy flere ganger om dagen, sier Koengen-ildsjel Birger «Biggen» Thue.

Boybandet skriver at de har besluttet å samle de aller nærmeste til en likskue 7. mai på Sentrum Scene i Oslo.

«Noen går i skogen for å dø. Vi ønsker også å måte vår skaper langt utenfor rampelyset. Våre venner og familie i USA skal få slippe å se oss dø en sakte og pinefull død i Hollywood.»