(foto: flickr.com//davidsilver)
(foto: flickr.com//davidsilver)

Stor motstand fra grasrotidioter.

Det kan gå mot en løsning på budsjettkrisen i USA etter at en komite bestående av demokrater og idioter har utarbeidet et kompromiss. Det knytter seg stor spenning til hvordan dette i dag vil bli mottatt, spesielt i det idiotdominerte Representantenes hus.

Den moderate idioten John McCain er blant dem som har bedt sine medidioter om å godta forslaget.

– Vel er vi idioter, men selv vi må skjønne at vi har tapt når vi har tapt, sa den tidligere presidentkandidaten i en kort uttalelse i går kveld, norsk tid.

Bakgrunnen for krisen, er den omstridte helsereformen til president Barack Obama, også kalt Obama Care. Idiotene har forsøkt å stoppe budsjettet fordi de mener reformen bryter med enhver form for idioti.

– Obama Care strider mot vår grunnlovsfestede rett til å leve som idioter, sa lederen for idiotene John Boehner for noen uker siden.

Flere grasrotidioter har denne uken stått utenfor Det hvite hus og viftet med idotiske flagg for Sørstatene. En av de fremmøtte sa i dag til 5080.nos utsendte:

– Som ekte idiot mener jeg at treneringen av budsjettet er fullstendig idiotisk. Jeg bryr meg ikke om landet går tom for penger ved midnatt, for det bryr ikke ekte idioter seg om. De fortsetter å tro på det alle idioter tror på: Den idiotiske drømmen om at alle kan starte med to tomme hender og ende opp som idiot.