Gjermundstad lurer også på hvorfor han fikk 4 identiske Vamp-CDer til jul, enda han aldri har likt Vamp. (foto:flickr.com/agate)
Gjermundstad lurer også på hvorfor han fikk 4 identiske Vamp-CDer til jul, enda han aldri har likt Vamp. (foto:flickr.com/agate)

– Klassisk CIA.

Mens de fleste trakk et lettelsens sukk 21. desember i år – dagen da verden skulle gå under ifølge Maya-kalenderen – er det noen som hevder det gikk mye verre enn vi fryktet.

– Ikke nok med at verden gikk under, men de færreste av oss fikk det med seg. Folk har bare forsatt å leve som om de lever, forklarer Nils Åmodt Gjermundstad til 5080.no.

Ifølge den 35-årige Sandnes-mannen, er det i hovedsak CIA som står bak dekkoperasjonen.

– Noen har interesse av at vi skal tro vi fortsatt finnes. Det er helt klart. På den måten kan CIA fortsette sine hemmelige operasjoner, og amerikanerne slipper å innrømme at Maya-sivilisasjonen var overlegen deres egen sivilisasjon. Dette er klassisk CIA.

Gjermundstad har studert den amerikanske etteretningsorganisasjonen gjennom en årrekke, og vet hvordan den jobber. På den måten vet han også hvordan man kan avsløre dem.

– Tegnene kan alle se. F.eks. så jeg et bilde på nettet, datert 21. desember av et flagg i Bergen. Flagget hang nesten rett ned, til tross for at det på blåste 7 sekundmeter vind på det tidspunktet. Dessuten har det skjedd noe med skyggen min. Det ser ut som jeg har kulemage, noe skyggen ikke viste før jul.

Han er overbevist om at noen (CIA, Iluminati, FBI, red.anm) har produsert denne verden i et tv-studio, og på en eller annen måte spiller av opptaket på våre døde netthinner.

– Hvordan kan det ellers ha seg at kameratene mine i går, på vår årlige julefest, fremførte nøyaktig det samme Gangam Style-nummeret som sjefene mine gjorde på julebordet i år? Noen fucker med oss.

DOMMEDAG