(foto: flickr.com/lunarcaustic)

Lover å gjøre sitt beste.

Bare et snaut døgn etter at det ble kjent at hertugen og hertuginnen av Cambridgde venter sitt første barn, strever det kongelige fosteret med å leve opp til de skyhøye forventningene.

– Det har blitt sagt at jeg kan være positiv for briter som er rammet av finanskrisen, at jeg kan skape samhold og optimisme og mye annet. Det var bare hyggelig i begynnelsen, men så gikk jeg på en smell, forteller fosteret.

Etter en periode hvor både det hvite hus, CNN og BBC uttrykte begeistring for fosteret, var det rundt kl 07 i morges at ting begynte å bli tøft.

– Jeg hadde så lyst til å oppfylle alle forventningene, og ble redd for alt mulig. Sparket jeg for mye eller for lite? Skulle jeg presse mer mot blæren? Jeg engstet meg for ultralydbildene: Burde jeg vise tissen, eller er det best å la den være en overraskelse? Jeg, fikk rett og slett et lite angstanfall.

Til slutt gikk det så langt at fosteret tok på seg skylden for morens morgenkvalme. Nå hevder imidlertid det kongelige fosteret at det har vokst på erfaringene.

– Jeg har nådd så langt på så kort tid. Det er mer enn jeg kunne drømt om, og noe som har gjort meg ydmyk. Jeg skal gjøre mitt beste for å bli en fantastisk, hylende, bæsjemaskin når jeg fødes om noen måneder, men jeg vet også at jeg kommer til å skuffe noen. Det er uungåelig. For noen vil jeg bare være en jævlig hylende, bæsjemaskin.