(foto: flickr.com/freegaza)

Mafia-aktige metoder.

Israelske myndigheter raser mot det de omtaler som «mafia-aktige metoder» fra aktivistene som i dag forsøkte å nå Gaza via sjøveien.

– Straks våre soldater gikk om ombord på skipene, ble de møtt av et grufullt syn: Flere kilo sement. Det er liten tvil om hva terroristene planla å bruke dette materialet til, sier Israels vise-utenriksminister Danny Ayalon.

Ayalon forteller at det var åpenbart at aktivistene skulle bruke sementen til å lage såkalte «sementsko» for så å kaste soldatene på havet.

– Vi skjønte med en gang at de ville bruke vannet vi var omgitt av til å blande ut denne sementen og drukne oss på verste mafia-maner, sier en rystet soldat til 5080posten.

At Hamas venner nå ser til mafiaen for inspirasjon, viser bare hvor utspekulerte de har blitt, mener Ayalon. Nå ber han verdenssamfunnet få opp øynene for det som skjer i Midt-Østen.

– Vi må unngå at regionen blir et nytt New Jersey hvor en gruppe hever seg over lover og regler og bygger sin makt på rå vold.

Israelsk etterretning hevder at deres satellitter har observert hestehoder og store mengder pasta ombord på skipene, noe som bekrefter mistanken om bruken av sementsko.

– Hvilke andre grusomheter disse menneskene er i stand til å pønske ut, er bare begrenset av israelsk fantasi, sier Ayalon.

Oppdatering, kl 14:30: Israel opplyser at de vil benytte sementen til å bygge en enda høyre mur.

Følg 5080 på facebook, twitter og youtube.