Skjermbilde 2016-07-16 kl. 13.37.37– Ingen grunn til å tvile.

Terrororganisasjonen IS påtar seg skylden for Holocaust, det melder IS’ eget nyhetsbyrå Aamaq. Operasjonen som inntraff mellom 1940- og 1945 rammet hele Europa og drepte bl.a. 6 millioner jøder.

Mens man tidligere har trodd at Holocaust skyldtes at nazistene utnyttet økonomisk ustabilitet og en, for Tyskland, svært hard fredsavtale etter 1. verdenskrig, feier altså IS nå all tvil til side.

– Det var oss, ja. En stor seier i kampen mot de vantro. Vi bygget leierene og skrev de tyske slagordene om arbeid over portene, er en øverskommanderende i Den islamske staten er sitert på.

IS omtaler gjerningsmannen al-Dlf Hitelar som «en soldat for den Islamske stat». I samme kunngjøring tar også IS på seg skylden for Holocaust-benekterne.

– Denne operasjonen er vår største suksess. Så lenge de vantro fortsetter kampen mot vår islamske stat, vil benektelsessoldatene våre fortsette å drive dem til vanvidd.

– Og jeg må få si: indirekte har vi også ansvaret for Holocaust-industrien som mange vestlige er bekymret for. Uten Holocaust hadde aldri Holocaust-industrien vært et begrep, noe vi selvfølgelig forutså.

Terrororganisasjonen forsikrer at opplysningene de nå offentliggjør er korrekte.

– Det er ingen grunn til å tvile. Og hvis ikke de vantro styrkene øyeblikkelig trekker seg ut av våre områder, er vi beredt på å gjennomføre nye og større Holocaust allerede i neste uke. Bare vent å se. Som en islamsk terrororganisasjon tar vi aldri munnen for full.