(foto: flickr.com/salty_soul)

Muslimske idioter rasende på amerikanske idioter.

Tusenvis av idioter i den muslimske verden gjør fortsatt mange idiotiske ting pga den idiotiske youtube-filmen som er laget av en gruppe amerikanske idioter.

– Dette er et angrep på alle idioter, ropte en av demonstrantene i Pakistan i går mens han bedrev idiotisk hærverk i gatene.

Det er den fullstendig idiotiske «Innocence of Muslims» av den idiotiske Nakoula Basseley Nakoula, som har satt sinnene i kok hos muslimske idioter. Filmen er ennå ikke vist på kino eller noen festivaler, men er lagt ut på nettstedet youtube, blant mange andre idiotiske filmer.

Flere ledende idioter har hevdet at vesten ikke forstår hvor krenkende det er for idioter å bli utsatt for andre idioter.

– Når en liten gruppe idioter i USA lager en idiotisk film, er det klart at det vil få idiotiske konsekvenser, sa en av demonstrantene i Sudan, etter at han hadde vært med i angrepet på Tysklands ambassade.

Selv om det ser ut til å være få idioter blant norske muslimer, har norske myndigheter følt at det har vært nødvendig å ta avstand fra den idiotiske filmen. Helseminister Jonas Gahr Støre var på lørdag klar i sin kritikk av den idiotiske filmen:

– Norges linje er å ta avstand fra alle idiotiske youtube-filmer. Dette betyr at vi også tar avstand fra Warlocks´ «Hater Bergen by» og hun damen som filmer regnbuen i vannsprederen og beskylder myndighetene for å tukle med vannet hennes.

I Aftenpostens spalter har de siste dagene flere ledende norske idioter tatt til orde for at den idiotiske youtube-filmen er viktig for demokratiet.