Nå snakker de sammen igjen.
Nå snakker de sammen igjen.

Gudsekspert: – Kan bli helt kanon.

Etter flere år som bitre fiender, har den allmektige Gud og selveste Belsebubb besluttet å forene krefter.

– Vi har blitt for gamle til å krangle. Både jeg og han Tykje har erkjent at denne verden ikke ble så bra som vi hadde håpet. Begge var klare for å prøve noe nytt, sa Gud på deres felles pressekonferanse i New York, natt til i dag.

Nyheten om at isfronten har slått sprekker, har slått ned som en bombe i både himmel, jord og helvete. De siste årene har de to kun kommunisert gjennom sine representanter i abortdebatten.

– Det har blitt sagt og gjort så mye på begge sider. Jeg orker ikke rippe opp i det. Nå ønsker jeg bare å se fremover og arbeide sammen med en av de mest talentfulle kreftene i universet, uttalte Djevelen.

Planen er at de to nå skal jobbe sammen om et nytt superunivers.

– Det er mye som jeg liker med denne verden og som jeg er stolt over, men for å være ærlig: Jeg mistet interessen for lenge siden. Med dette nye prosjektet har jeg fått gnisten tilbake, og kommer til å være mye mer hands-on, slik folk kjenner meg fra det gamle testamentet, sa Gud.

Gammelerik foreslo spøkefullt at det var tid for at Gud kunne gjøre seg om til en brennende busk igjen, noe som fikk vår hellige skaper til å begrave ansiktet i hendene og forsikre om at den tiden var forbi.

Tidligere prest i Vålerenga kirke og ekspert på Gud, Einar Gelius, tror Gud og Djevel kan utrette store ting sammen:

– Det er ennå litt tidlig å si, men det kan bli helt kanon. Vi må være klar over at vi snakker om to av de største vesnene i hele universet. Det viser at verden går framover, og at det kanskje er plass til meg i kirken, likevel.

Både Gud og Djevel vil holde et oppsyn med vår egen verden, men overlater hovedansvaret til TV2 hjelper deg.