Ny youtube-hit.

Et videoklipp av en full, livredd og naken gutt på englandsbåten har tatt Storbritania og verden med storm. Klippet, som ble lagt ut på youtube for to dager siden, er allerede sett 38 millioner ganger. Nå vil alle ha en bit av den nye youtubesensasjonen.

– Drit i Susan Boyle! Han her er mye rarere, jubler Simon Cowell, dommer i Britain’s Got Talent. Han vurderer nå å produsere en egen englandsbåt-spesial av det populære tv-programmet.

Statsminister Gordon Brown avbrøt i går en høring i underhuset for å fortelle pressen at han kjenner til internettfenomenet.

– Jeg har sett klippet flere ganger. Jeg har mottatt det på mail, jeg har søkt opp på youtube og har hørt på når mine unge rådgivere snakker om det i lunsjen. Jeg har stor forståelse og respekt for at dette utskuddet engasjerer det britiske folk, sa Brown til den britiske pressen i går.

Talk show-vertene Larry King og Oprah skal allerede ha vært i kontakt med gutten, og i Norge jobber artist-manager Jan Fredrik Karlsen med å finne en norsk versjon av stjerneskuddet:

– Jeg har stormet inn alle dører på Oslo Plaza med videokamera. Jeg har sett mye rart, men ennå ingen som har den lille ekstra freak-faktoren som skal til for å slå gjennom på nettet, sier Karlsen på telefon fra Grønland politistasjon.

De siste timene har imidlertid den fulle, rare gutten fått hard konkurranse på youtube fra en japansk programleder som mister parykken sin. 5080posten lover å følge situasjonen tett videre.