(foto: flickr.com/bnsd)– Folk drømmer for lite.

Bryllupet til kronprinsesse Victoria og Daniel Westling har beveget en hel verden. Kanskje mest fordi hendelsen beviser at alle kan bli en del av et eventyr.

– Daniels historie er rørende vakker. Han har inspirert meg til å følge min egen drøm, nemlig å gifte meg med vakre kronprinsesse Victoria, sier Lasse Björling fra Uppsala.

Björling, som planlegger å fri til kronprinsessen, har lenge vært fascinert av Victorias blendende skjønnhet og de gode ordningene som de kongelige nyter godt av.

– Det er en utrolig vakker tanke det at staten betaler deg lønn for at du er den du er. Jeg har nå fått troen på at det er mulig også for meg. Hvis jeg ikke klarer det, skal jeg i alle fall dø i forsøket.

Uppsalamannen mener flere bør følge drømmene sine, slik at vi kan leve i et samfunn hvor alle blir gift med kronprinsesse Victoria.

– Jeg ser for meg min bestevenn dra på representasjonsmiddager sammen med Victoria, min far som stolt klipper snorer med henne og hele nabolaget som drar på bryllupsreise. Folk drømmer altfor lite!

I et samfunn hvor det finnes klasseskiller, er det særdeles viktig med håp, tror Björling:

– Ja, hvis vi ikke har håpet, vil folket gjøre opprør. Det vil jo passe dårlig i og med at jeg skal bli prins.

Følg 5080 på facebook, twitter og youtube.