(foto:flickr.com/rytc)
(foto:flickr.com/rytc)

– Liten vits å fortsette, mener ettersøkt terrorist.

Den muslimske terrororganisasjonen Al-Qaida har besluttet å legge ned sin virksomhet etter at Sveits i går sa ja til forbud mot bygging av minareter.

– Vi skjønner nå at europeerne ikke vil ha noe av et verdensomspennende kalifat. Sveitsernes klare røst har fått oss til å innse hvor dum islam egentlig er, sier leder Osama Bin Laden til 5080posten.

Bin Laden håpet i det lengste på at den sveitsiske befolkningen skulle stemme mot forbudet siden slike minareter hadde gitt muslimske ekstremister fritt spillerom.

– Med disse minaretene kunne vi spredt vårt budskap på en effektiv måte, og omvendt den sveitsiske befolkningen til islam i løpet av få år, sukker den ettersøkte terroristen.

Al-Qaida presiserer at de ikke på noen måte er bitre:

– Vi ekstreme islamister skjønner når vi har møtt overmakten. På vegne av hele Al-Qaida ønsker jeg å gratulere ja-siden med en veldrevet kampanje. Deres propagandaplakater, hvor minaretene ble fremstilt som raketter, avslørte effektivt at vi hadde skumle hensikter.

En sveitser 5080posten snakket med på gatene i Bern, er ikke overrasket over at det nettopp Sveits som avslørte minaretenes egentlige formål:

– Det er klart at når du er vokst opp med den sveitsiske lommekniven så blir du veldig trent i å se at ting ikke alltid er så enkle som de først ser ut som.

Osama Bin Laden ønsker forøvrig å gi ros til sine motstandere i FrP i Norge for sine trusler om å sende Mullah Krekar ut av landet.

– Lenge trodde vi at det var med FrP kampen om verdensherredømme ville stå, men så kom altså dette overraskende resultatet fra Sveits. Da skjønte vi alle ganske fort at det var liten vits i å fortsette.

Bin Laden lover at han i fremtiden vil publisere filmer på nettet som roser det vestlige samfunnet for deres moderne verdier.

– Jeg tror nå at jeg, og alle muslimer i verden, har forstått hvor bra deres frihet er. Gjett om vi føler oss dumme nå!