Vil Kate Middelton overleve ekteskapet, eller vil hun bli den nye Diana? (foto: flickr.com/jeanm1)

Konkurrent for Game of Thrones.

HBOs nye storsatsing «Game of Thrones» blir omtalt som «Sopranos i middelalderen». På fredag lanserer det britiske kongehuset et fjernsynskonsept som kan bli en farlig konkurrent for HBO-serien.

– Hvis noe fortjener merkelappen «Sopranos i middelalderen», må det være «William og Kate», forteller produsent Albert Townsend.

I TV-dramaet følger vi Kate Middleton som giftes inn i en av verdenshistoriens mest voldelige slekter.

– Vi syntes det var spennende å utforske et miljø som lever så til de grader på utsiden av samfunnet. I den britiske kongefamilien hersker helt andre moralske regler og gener ellers i samfunnet.

Den britiske kongefamilien er en gammel slekt som er verdenskjent for sine blodige metoder, rikdom og utroskap, og som får den sicilianske mafiaen til å blekne.

Store deler av London vil sperres av for innspillingen, og Townsend lover storslåtte scener i dollete middelalderkostymer.

– Det blir som en omvendt Askepott-historie hvor vakre Kate Middleton på bryllupsdagen får møte hele kongefamiliens verdensomspennende kriminelle nettverk. Og når alle verdens storskurker møtes i samme kirke, er det duket for drama.