Rekdal var sint gjennom hele flyturen til Oslo. (foto: flickr.com/frederikringnes)
Rekdal var sint under hele flyturen til Oslo. (foto: flickr.com/frederikringnes)

Krever at spillerne blir like sinte.

Vålerenga fotball bekreftet tirsdag at det blir en ny sesong av den populære Sinnatrener’n. Fram til november i fjor, var det Aafk som satt på rettighetene til Kjetil Rekdal, men nå er det altså klart at han vil returnere til stedet han slo gjennom som Sinnatrener’n i 2001.

– Konkurransen mellom klubbene blir stadig hardere. Derfor er vi veldig glad for at Kjetil kommer tilbake til oss. Han blir viktig i fotballkrigen som kommer til å prege den norske tv-hverdagen i 2013, sier styreleder Åge Petter Christiansen til 5080.no.

Kristoffer Hæstad forteller at spillerne ser frem til å få hjelp av Sinnatrener’n.

– Det er mye forefallende arbeid som ikke har blitt gjort de siste årene. Vi har bare utsatt og utsatt å vinne serien og cupen. Og de greiene med å bli best i Norden og unike i Europa, har jeg ikke orket å ta se på på mange, mange år.

Hæstad syntes det nesten var flaut å slippe Rekdal inn i klubben.

– Det ser jo ikke ut her, så glissent som det er i pokalskapet og på tribunen. Men nå gleder jeg meg til han kommer og kjefter på oss litt selvtillit.

Selv var Rekdal full fokus på arbeidet fremover.

– Jeg er forbanna, ja. Det har jeg vært siden jeg fikk jobbtilbudet. Og når krever jeg at spillerne blir like sinte som meg, for disse gemyttelige tonene jeg har hørt til nå, de holder ikke. I hvert fall ikke om klubben skal bli mest forbanna i Norden.