(foto: Calcio Streaming/flickr.com)
(foto: Calcio Streaming/flickr.com)

Avisen imponert av unguttens evne til å imponere avisen.

Landskampen mellom Norge og England i dag har, naturlig nok, handlet mest om at stortalentet  Martin Ødegaard ikke får spille. Det er en beslutning som avisen VG er fornøyde med.

Avisen skal være bekymret for om Martin Ødegaard takler presset fra avisen, som i det siste har vist stor interesse for unggutten.

– Det stemmer at VG har vist interesse for spilleren, sier en kilde sentralt plassert i VG på en SMS til 5080.no.

– Vi ble først oppmerksomme på ham da han skapte overskrifter i VG. Etter det har vi kunnet rapportere at VG skal ha henvendt seg til Ødegaards agent og at journalister fra VG har fulgt kampene hans fra tribunene på Marienlyst stadion.

Etter landslagsuttaket for to uker siden, har den norske storavisen sin dekning av Martin Ødegaard skapt flere overskrifter i den norske storavisen. Vår kontakt i VG påpeker at dette er en usedvanlig situasjon.

-Vi er veldig imponert av at en norsk 15-årig fotballspiller kan høste så mye oppmerksomhet hos et norsk mediehus. Det er ikke ofte man ser nordmenn med samme overblikk, pågangsmot og standhaftighet som det VGs journalister viser i deres dekning av Martin Ødegaard.