(foto:flickr.com/markedyer)
(foto:flickr.com/markedyer)

Proffsyklist Thor Hushovd gir deg sine sparetips.

Et av mine beste sparetips er rett og slett å delta i Tour de France. I tillegg til å bli kjendis, som fører til at du kan gjøre akkurat hva som passer deg, sparer du massevis av penger.

Som regel er du sponset med diverse sportsutstyr, inkludert en lagtrøye. Men hvis du gjør det bra i etappene kan du faktisk vinne mange forskjellige trøyer. Hvor genialt er ikke det? Du kan vinne f. eks. en gul eller prikkete trøye som du kan bruke hele dagen.

Hvis du vinner hele løpet får du i tillegg til å vinne penger, en kjempestor champagneflaske. Ikke sprut ut innholdet sånn som de andre, men ta med deg flasken og selg den til høystbydende. Hvis du skribler navnet på flasken kan du gasse opp prisen enda mer.

Om du ikke visste det fra før så er Tour de France faktisk en tur rundt i Frankrike. Det vil si at du får sett hele landet uten å betale for transporten. Hver dag er det nye severdigheter som du raser fort forbi på sykkelen din. En tre ukersferie har aldri vært billigere og bedre.

Så drit i verden rundt deg og begynn å trene 5 timer hver dag og meld deg på Tour de France. Fra nå av kan du snyte på skatten, og bli hyllet for det. I tillegg kan du ta deg godt betalt for å skrive en spalte om sparetips.

Håper dette var nyttig for dere – nå gidder jeg ikke skrive mer, nemlig.

Thor Hushovd