(foto:flickr.com/markedyer)
(foto:flickr.com/markedyer)

Proffsyklist Thor Hushovd gir deg sine sparetips i dagene som kommer:

De fleste vet at man sparer penger ved å være i god form. Mindre utgifter til lege og apotek gir penger i sparekassen. Men dette er ikke den eneste måten å spare penger på. Det å være i god form skaper uendelig mange muligheter innenfor sparing. Her er noen av mine favoritter:

Spar penger ved å være hurtig. Er du flink til å spurte kan du spare masse penger ved å stjele fra tiggere. Trikset er å late som om du legger penger i koppen, for så å ta hele koppen og spurte som faen. Mest sannsynlig vil ikke tiggerne løpe etter deg, siden de som oftest er krøplinger eller later som om de er det.

Spar penger ved å ha god kondis. Har du god kondis og liker å løpe en stund, er dette trikset å anbefale. Ta taxi og stikk av fra regningen. Taxisjåføren kommer da til å kjøre etter deg, men så lenge du bare løper og løper, vil han etter hvert gå lei. Hvis du orker å skrike høylytt samtidig som du løper, vil sjåføren gå fortere lei.

Spar penger ved å se bra ut. I dagens samfunn elsker man de som er veltrente. Hvis du noen gang skulle bli tatt for stikke av fra noe, har du en mye større sjanse for å gå fri dersom du ser bra ut. Jeg pleier som oftest å flekse litt med musklene og lage en forsiktig, delikat trutmunn.

Håper dette var nyttig for dere, snakkes i morra!

Thor Hushovd