(foto:flickr.com/lars_roed_hansen)
(foto:flickr.com/lars_roed_hansen)

Flink til å holde igjen naskere.

På grunn av Bodø/Glimts økonomiske problemer valgte Runar Berg å spille gratis for klubben i år. Nå mener han kriserammede Stabæk bør gjøre som ham:

– Det går helt greit så lenge man kan jobbe kveldsvakter. Jeg trives godt på Rimi, sier han til 5080posten mens han forsøker å finne PLU-koden på redikker.

Berg mener han har blitt en bedre fotballspiller etter at han begynte å jobbe i butikk:

– Når flaskeautomaten piper får man virkelig opp pulsen. Da må man bare jobbe på til flaskebåndet er tomt. Med andre ord: glimrende intervalltrening.

Bergs sjef, Frank Mortensen, er fornøyd med å ha Glimt-spilleren i sine rekker:

– Før hadde vi mye problemer med nasking, men etter at Runar begynte her, tør ingen å prøve seg. Det finnes ikke en butikkansatt i Norge som er flinkere til å holde tyvene igjen i trøyen eller å gi dem små kakk på hælene. Det er et paradoks at Runar stadig blir straffet for sin aggressive stil på banen, mens vi tjener penger på det, sier en filosofisk Mortensen.

Berg skal ha gjort lyn-karriere på Rimi, og Mortensen forteller at Berg allerede har rykket opp til å få velge først blant varer som har gått ut på dato.

OPPDATERING, Kl 17: 28: På grunn av dårlige kvartalsresultater for Rimi, oppgir Runar Berg at han vil jobbe gratis i kassen ut året.