Andresen skal heller ikke bake VIF-brødet lengre (foto: flickr.com/alexao)
Andresen skal heller ikke bake VIF-brødet lengre (foto: flickr.com/alexao)

Vil fokusere på det sportslige.

Vålerengas Martin Andresen gjør det nå klart at han vil trekke seg som sjåfør for spillerbussen. Han innrømmer at rolleblandingen har vært uheldig og har gått ut over de sportslige prestasjonene:

– Det er ikke noe dramatikk i dette. Det er bare dere i media som ønsker å lage et litt billig poeng ut av dette, sier Andresen til 5080posten mens han rister mattene utenfor VIF-brakka.

Andresen forteller at beslutningen ble tatt etter et spillermøte i forrige uke. Han hevder hardnakket at det ikke var snakk om et krisemøte, men en del av den kontinuerlige evalueringen i klubben.

– Vi kom fram til at det var en uheldig rolleblanding hvis jeg skulle tulle og juble som spiller i bussen og samtidig hysje på spillerne som bussjåfør.

På møtet ble man også enige om at Andresen ikke lenger skal bake Vålerenga-brødet. De mange tidlige morgenene skal etter sigende ha gått ut over oppladning til kamp. Andresen synes dette er litt synd siden han akkurat har fått de glutenfrie brødene til å heve seg ordentlig.

– Vi ble derimot enige om at jeg skal fortsette som innspisker i pølsebua i pausen. Vi har som mål om å selge 500 pølser på neste hjemmekamp. Jeg tror vi kan klare det, sier Andresen før han må gå for å arrangere taco-kveld med Mini-Klanen.