(foto: Per-Åge Eriksen/UEFA)
(foto: Per-Åge Eriksen/UEFA)

Skal slutte å stå når hun tisser.

Stormen rundt generalsekretær i Norges Fotballforbund, Karen Espelund, skal nå være i ferd med å stilne. De ansatte har i dag fått luftet sine frustrasjoner på et flere timer langt møte, og kritikken skal ha vært rimelig entydig:

– I fotballmiljøet er vi ikke vant til sånne damer som Karen Espelund. Når vi tenker på damer, så er de gjerne veldig knisete og fjollete. Og de er i hvert fall ikke sjefen vår, sier en ansatt som helst vil være anonym.

Under en håndsopprekning skal over 70% av møtedeltagerne ha uttrykt ønske om at Espelund fikk lengre hår.

– Hun sender ut blandede signaler. På den ene siden insisterer hun på å være kvinne, mens hun på den andre siden har like kort hår som alle oss gutta, fortsetter den samme ansatte.

Espelund skal ha lagt seg flat for kritikken, og lover å iverksette tiltak. Blant de viktigste skal være å bruke mer sminke, forsøke å sitte når hun tisser og jobbe i resepsjonen i stedet for i ledelsen.

– Akkurat det med tissingen vil bli den største utfordringen, ettersom vi bare har pissoarer. Men ellers er dette helt udramatisk. NFF er nemlig en dynamisk organisasjon, sier Espelund i en kort kommentar til 5080posten.