– Endelig satses det i Drammen!

Etter søndagens kamp var Strømsgodset-spillerne svette, men fornøyde, siden laget endelig hadde tatt nok poeng til å se trener Ronny Deila kle av seg.

– Dette smakte godt. Lenge fremstod Tippeliga-spill som meningsløst, men da vi forstod at det hele kunne ende med naken hud, fikk vi et felles mål å jobbe mot, sier godsetspiller Fredrik Winsnes.

Spillerne var alle høyt oppe etter truse-stuntet, og flere uttalte at de hadde problemer med å sove, natt til mandag.

– Jeg lå bare våken og forsøkte å fordøye alle minnene! Tenk, vi og folk i Drammen, kommer til å huske dette for alltid! «Truselaget» fra 2009! jubler kaptein Alexander Aas som var villig til å kutte sin egen lønn med 35% for å se trusa til Deila.

Aas forteller han er svært fornøyd med at klubben endelig har turt å satse:

– Gang på gang har vi spillere tatt opp med ledelsen at vi skulle hatt noe å spille for, og i år viste klubben at den er en klubb med ambisjoner.

Strømsgodsets sponsorer uttaler at det er positivt at klubben når sine målsettinger, og at de regner med at interessen for sine produkter vil øke dramatisk, nå som de blir assosiert med en nesten naken Ronny Deila.

Som en bieffekt av søndagens prestasjon fikk Godset også fornyet Tippeliga-kontrakten, og nå starter arbeidet med å sette opp målsettinger for neste sesong.

– Mitt forslag er: Hvert mål gir en løpetur naken langs elva, og tre corner betyr et dask på rumpa til treneren, sier unge og lovende Marcus Pedersen.