(foto: flickr.com/31549162@N05)
(foto: flickr.com/31549162@N05)

– Et ledelsesansvar.

SK Brann har i dag besluttet å avskjedige Rune Skarsfjord som trener i bortekampene.

– En trener er avhengig av resultater. Til nå har ikke Rune klart å levere de resultatene vi forventer av et Brann-lag på bortebane, sa Lars Moldestad på en pressekonferanse i dag.

5080.no kjenner til at det har vært murring i spillergruppen på bortebane, noe som skal ha vært avgjørende for at styrets beslutning.

– Når resultatene uteblir, er det helt naturlig at det blir noen gnisninger. Jeg har hatt veldig tro på opplegget vårt, men jeg er nok ikke rette mann til å lede Brann utenfor Bergen, sier Skarsfjord selv.

Også sportsdirektør Roald Bruun-Hansen mister jobben som sportsdirektør i bortekampene.

– Resultatene er til syvende og sist den sportslige ledelsens ansvar. Vi trenger nye idéer skal klare å snu denne trenden, fortsatte Moldestad.

Det er ennå ikke klart hvem som skal fylle Skarsfjords sko, men det ryktes om at gamletrener Mons-Ivar Mjelde kan være på vei tilbake.

Samtidig med at Brann kvitter seg med de to profilene på bortebane, valgte klubben i dag å forlenge deres hjemmekontrakter.

– Vi har kanskje Norges beste sportslige apparat på hjemmebane, og har stor tro på arbeidet til den sportslige ledelsen.