Skjermbilde 2016-02-09 kl. 14.57.12– Verden har en unik mulighet!

Fotballspiller John Arne Riise fikk mandag kveld, norsk tid, anledning til å snakke i generalforsamlingen i FN. Riise benyttet muligheten til å orientere verden om sin hjertesak, Betsson.

– Fremdeles er det millioner av mennesker som ikke har tilgang til Betsson. Mange av dem er svært unge og fattige, sa Riise i sin tale.

– I noen land blir Betsson-ambassadører bedt om å forlate after-ski-arrangementer og etterpå må de stå 15 min telefonkø for å få tak i en drosje. Det er helt uholdbart!

Han takket for å få lov til å snakke om Betsson, et tema som snart bare fastlegen og hun i kassen på Bunnpris orker å høre mer om.

Den tidligere Liverpool-spilleren snakket også om miljøvern, om at verden nå har en unik mulighet. Han leverte følgende salve:

– Verden må fase ut olje og gass og satse mer på Betsson. Her er mitt eget land, Norge, en sinke. Spør ikke hva verden kan gjøre for deg, men hva du kan gjøre for et jævla spillselskap.

Etter seansen ble Riise intervjuet av tv-kanalen ESPN om sin egen framtid.

– Kroppen er fin. Jeg føler jeg har mange år foran meg på toppnivå med Betsson-mas, smilte Riise.

I skrivende stund er det fortsatt ikke noen meldinger om at Riise skal ha sagt noe om Betsson i dag. 5080.no følger utviklingen på Riises blogg utover kvelden.