Mer klovnete oppførsel på sidelinjen.

Treneren for AaFK, Kjetil Rekdal, har i en pressekonferanse gitt journalistene et høytidelig løfte om å komme med enda flere fjollerier, sinna utbrudd og dumme ting som han er avhengig av.

– Vi må gi folk valuta for pengene. Det er litt drøyt å betale 150 kr bare for å se Aalesund spille fotball. At jeg oppfører meg som en klovn er en del av et utvidet tilbud, forteller treneren.

Rekdal innrømmer i et intervju med 5080posten at han ble inspirert til dette løftet etter at flere aviser publiserte artikler om at han gikk rundt i bar overkropp og opprullet shorts.

– Jeg tror det er ganske tydelig hva som skal til for at avisene skriver om Aalesund. For å si det sånn: «Det er bedre at I underholder enn at spillerne kjeder vettet av folk».

Norges FotballForbunds informasjonssjef Svein Graff sier i en kommentar:

– Det er godt at Rekdal drar fokus vekk fra at klubbnivået i Norge er alt for dårlig i forhold til den pressedekningen og prissettingen vi får. Men nå må jeg legge på. Jeg skal ringe til Rudolph Austin og minne ham på å pådra seg flere røde kort denne sesongen. Slik vil Brann fortsette å få store oppslag i stedet for de lagene som faktisk vinner kamper.