(foto: Zack Jones)
(foto: Zack Jones)

Noen som kan hjelpe?

Av: Ole-Christian Bergsjø, fotballentusiast.

Hjelp! I dag tenkte jeg at jeg skulle se kampen mellom Norge og Italia på Ullevål. Dessverre er jeg litt usikker på hvilken kanal den sendes på. Er det kanskje TV2 eller Max? Jeg vet om søkemotoren google, og har internettilgang, men jeg lurer på om noen av dere kanskje vet svaret.

Hvis den er på Viasat, tror jeg at jeg sliter. Eller, har jeg automatisk Viasat når jeg har Canal Digital? Noen som har erfaringer med Canal Digital som vet? Det hadde vært fint om dere svarte ganske kjapt. Kampen begynner vel snart, gjør den ikke? Avspark er vanligvis i 20-tiden, men noen ganger begynner den rundt kl 21.

Hvis sendingen begynner kl 20 og selve kampen på et annet tidspunkt, er jeg bare interessert i å vite tidspunktet for avspark. Dere skjønner, jeg har en del å gjøre i kveld og vil ikke kaste bort for mye tid.

Det ligger en avis med tv-programmet for i dag i rommet ved siden av. Er det noen som vet hva som står i den om sending av landskampen? Jeg kan nås hele kvelden på Twitter, Facebook, telefon og noen tråder inne på Norsk Freakforum.

Kan noen hjelpe? Jeg har så lyst å se kampen i kveld!