(foto: flickr.com/58847947@N00)

– Kan bli vinterens heteste rykteobjekt.

5080posten vet at Branns Erik Huseklepp er høyaktuell for nye overgangsspekualsjoner. Grunnen er bl. a. at Branns sportslige leder, Roald Bruun-Hansen, ble observert i nærheten av Flesland lufthavn i går, bærende på to tax free-poser.

Huseklepp selv nekter å ta av:

– Dette er veldig spennende. Jeg har alltid hatt en drøm om å være en del av spekulasjonene rundt en større liga. Men jeg har ikke hørt noe mer enn dere har gjort. Akkurat nå forholder jeg meg kun til hjemme-hos-intervjuer i Bergens Tidende, sier Huseklepp.

Det er ikke første gang bergenseren får prøve seg i overgangsspekulasjoner. Han har hatt flere opptredener på ryktebørsene til Premier League, Primera Divison og den danske Superligaen. Denne gang mener likevel tidligere Huseklepp-agent Stig Lillejord at forholdene ligger svært godt til rette:

– Ja, nå er det utenfor sesongen i Tippeligaen, og BA- og Bt-journalistene sliter kraftig med å fylle sine daglige tre sider om Brann. Jeg tror Erik kommer til å bli et av vinterens heteste rykteobjekter, spår Lillejord.

Brann og Huseklepp skal ha inngått en avtale om at Huseklepp får delta i overgangsrykter dersom et godt rykte kommer på banen. Dette bekrefter sportsdirektør Roald Bruun-Hansen.

– En slik avtale foreligger, men den er kun gjeldende i måneder uten «r» og når Bybanen er skadefri.