(flickr.com/alexfrance)
(flickr.com/alexfrance)

Norge må ha hjelp.

– Det er fremdeles mulig å komme til VM, men nå trenger vi en del hjelp, sier landslagstrener Egil «Drillo» Olsen til 5080posten.

– Først av alt må England komme seg ut av den politiske spagaten som «Acts of Union-traktaten» fra 1707 har satt dem i. Oppheves Skottlands delvise selvstendighet har vi mulighet til å bli nummer to gruppen.

Å kapre den viktige andreplassen er likevel ikke nok: Norge må havne blant de seks beste toerne.

– Kroatia er vår beste sjanse. Samles Jugoslavia, kan vi kapre Kroatia plass og få mulighet til å spille play off. For å vinne disse play off-kampene må imidlertid mye skje. Bl. a. må Christiano Ronaldo og Karim Benzema søke om norsk statsborgerskap, og UDIs saksbehandlere må behandle disse søknadene i rekordfart.

Skulle ikke dette skje, finnes det en siste mulighet for norsk VM-deltakelse, nemlig en union med Sverige.

– Blir vi invadert av våre naboer, og blir tvunget til å oppgi vårt konsulatvesen, burde vi kunne få tre nordmenn på benken samt en materialforvalter. Et sammenslått Sverige-Norge ville forøvrig hatt et bruttoareal på 833 000 kvm, som er litt større enn Chile, sier landslagssjefen, før han legger til at dette forutsetter at Chile ikke påny blir underlagt spanskekongen.