Gabrielsen har snart brukt opp pengene hun fikk for å holde kjeft om sitt forrge one-night stand, og frykter hun må ligge med en partysvenske (foto: flickr.com/arcticpuppy)

Flere uker uten å få snøret i bånn.

Etter flere år med dårlige økonomiske tider, slår Norges vakreste kvinner nå alarm.

– De færreste av oss har penger til å opprettholde livsstilen vår. Det er rett og slett for få mannlige kjendiser å ligge med i dette landet, sier Marte Gabrielsen til 5080.no.

Gabrielsen er blant de mange tiltrekkende kvinnene som ikke har fått snøret i bånn på flere uker.

– Forrige lørdag satt jeg flere timer på Kunstnernes hus uten å bli påspandert så mye som en kaffe. Det hele endte med at jeg måtte betale for mine egne drinker, fortviler kvinnen.

Menn som 5080.no har vært i kontakt med, stiller seg uforstående til uttalelsene. Gjennom det siste året hevder de å ha tilbudt drinker til både Marte Gabrielsen og andre vakre damer.

– Klart det er tilbud, men få fra menn som kan skaffe meg et oppslag i Se og Hør eller en liten jobb i et produksjonsselskap, fortsetter Gabrielsen.

Gabrielsen får støtte fra FrPs innvandringspolitiske talsmann, Per Willy Amundsen, som mener problemet skyldes økt innvandring.

– Her må regjeringen på banen. Stadig flere av kjendisene er muslimer som ikke deltar i det norske samfunnslivet på samme måte som norske kjendiser. Norges vakreste kvinner er de vakreste i verden, og fortjener å bli høvlet over så ofte de måtte ha behov for det.