(foto: flickr.com/cesar-pics)
(foto: flickr.com/cesar-pics)

Sex- og samlivsspalte med vår egen Geir Brede.

Svært ofte vil man angre på sex i fylla, hevder vår spaltist.

Alkohol kan som kjent være et hjelpemiddel for de som sliter litt med sex-lysten. Alle undersøkelse viser at alkohol øker desperasjonen. Men som med alt, det går en grense. En MMI-undersøkelse for Sosial- og helsedirektoratet, viser nemlig at 24 prosent av alle nordmenn over 20 år angrer på at de har hatt sex i alkoholpåvirket tilstand.

Jeg har selv flere ganger våknet opp dagen derpå og virkelig angret på eskapader begått natten før. Rett før jul var jeg på Torgallmenningen i Bergen, og fikk god kjemi med en av de flørtende prøvedukkene i butikkvinduet på Sundt kjøpesenter. Jeg var ikke vanskelig å be, og takket spontant ja til en fyllarunk.

Ikke bare er det pinlig å ta en runk offentlig, men det ble ikke bedre av at jeg misforstod politiets ordre om å holde opp, med å holde den opp.

I tillegg til at fyllasex kan være pinlig dagen derpå, er sjansen mye større for å bli smittet av kjønnsykdommer. En episode jeg husker godt, var da jeg hadde vært på julebord med jobben. Med litt for mye innabords bestemte jeg meg får ta en fyllarunk da jeg kom hjem. Dagen etterpå så jeg til min store forskrekkelse at jeg hadde tatt noen andres hansker med hjem. Det gikk ikke mange dagene før jeg merket et ubehag nedentil.

Mitt råd til alle som er på fylla, er å vente med å ta seg en runk til man er edru, og da gjerne med kondom.