(foto: flickr.com/56222307@N00)

Jakten på den mannlige orgasme.

Penisen er et veldig følsomt område. Behandles den riktig, kan det føre sexlivet til nye høyder.

For mange er den mannlige orgasmen den ultimate orgasmen. Den tar kort tid å oppnå, og bråker som regel mindre enn den kvinnelige orgasmen. Men hvordan oppnå den?

5080.no har snakket med en rekke sexologer, og kommet frem til 5 gode tips for å oppnå mannlig orgasme. Husk at alle menn er ulike, men at tipsene funker på alle menn. Alle veier fører i dette tilfellet til Rom.

1. Ligg med ham. Trenger ikke gjøre så mye ut av det, bare spre beina. Han vil elske det!

2. Runk ham. Noen menn liker best å bli runket med to hender, noen med en. Det er ikke så nøye. Bare hold på noen minutter, så når han sitt klimaks.

3. Sug ham. Putt penisen i munnen og sug litt på den. Han blir garantert ikke skuffet!

4. Slikk deg på puppene. Hvis du ikke er helt i humør til de store greiene, kan det ofte være nok for ham at du slikker deg på puppene mens han ser på. Fire-fem slikk kan være nok.

5. Hvisk ham i øret mens han sover. Når han sover, prøv å hviske ham noen sexy fraser. Løft dynen til side først, da det blir mindre søl.

Det er viktig å huske på at alle menn kan oppnå orgasme. Det er ikke viktig at mannen er trygg eller føler han kan stole på deg. Sett av noen minutter innimellom, så vil han være fornøyd.