(foto:flickr.com/pinkmoose)
(foto:flickr.com/pinkmoose)

Sex- og samlivsspalte med vår egen Geir Brede

I vårt moralistiske samfunn er «normalen» at sexakten skal være mellom to personer, og ferdig med det. Den type holdninger er ikke bare gammeldagse, men de er også utrolig ekskluderende. Sex er jo noe av det fineste som finnes, så hvorfor ikke dele det med flere?

Jeg vil derfor anbefale alle å kjøpe store to speil og ta seg en flott runk midt i mellom speilene. Husk på å stå slik at du har speilene på hver skulderside. Da ser du at du har en sexpartner ved hver side av deg.

For mange kan trekant-sex være litt skummelt i begynnelsen. En føler seg gjerne litt usikker på om man er god nok i sengen, og om man rekker å tilfredsstille alle. Mitt råd er å føle seg fram, og bli trygg på situasjonen. Når man gjør det, vil man raskt oppleve at trekant-sex er en av de beste former for sex.

Hvis du ønsker å ta det helt ut, kan du dele to t-skjorter med ulik farge, f.eks. blå øg rød, på langs, og sy sammen høyre del med venstre. Da får den ene sexpartneren din en flott rød t-shirt, mens sexpartneren på andre siden har en stilig blå t-shirt. Her setter kun fantasien grenser.

Så ta turen innom en glassforetning, og del den gode sexen med flere!