(foto:flickr.com/ianfuller)
(foto:flickr.com/ianfuller)

TV 2 Nyhetskanalen har gruppespekulert i flere timer.

Da svenske kriminelle i dag, på spektakulært vis, ranet verditransportsentralen G4S utenfor Stockholm utløste det stor glede og kåtskap blant avisdeskene rundt om i Skandinavia.

– Da vi fikk melding om et spektakulært ran ble jeg bråvåt i trusen, sier VG NETT-journalist Marianne Vikås til 5080posten.

– Og da vi hørte at ranerne hadde brukt et helikopter for å komme seg inn i bygningen, tror jeg det gikk for samtlige her i lokalet. Det var bare en så deilig, oppspilt stemning.

Fra Dagbladet har det i dag vært større trafikk enn vanlig på toalettene, noe som har fått sjefsredaktør Anne Aasheim til å iverksette tiltak:

– Med så mye trøkk på toalettfasilitetene, har vi måttet be de som bare skal gjøre fra seg om å benytte toalettene i nabobygget.

TV 2 Nyhetskanalens egen spekulasjonsavdeling har allerede gruppespekulert til saken i flere timer.

– Vi innkalte til hastemøte nede i TV 2s badstu med en gang vi fikk nyheten. Hjertet mitt har ikke pumpet så hardt siden Sturla Dyregrov dunket på skroget etter Rocknesulykken, sier en svett Morten Sandøy.

Under badstusekvensen skal det ha toppet seg da en av TV 2s spekulasjonsmedarbeidere ymtet frampå om at ranerne hadde rømt på fire vannscootere til en sydhavsøy, og at pengene skal brukes til å bygge en innretning som skal utslette verden på en svært spektakulær måte.

Oppdatering, kl 14:17: Fredrik Skavlan jobber med å få ranerne på luften på fredag, og uttaler at disse kriminelle er kriminelle på en mye mer sexy måte enn allerede bookede Jay-Z.

– Tenk, de har helikopter! Det er bra tøft!