Denne artikkelen er produsert av 5080s søndagsmagasinredaksjon
Vår nyansatte etikkredaktør har følgende å si om denne artikkelen:

Geir Bredes sex– og samlivsspalte har denne uken vært utgangspunktet for en fruktbar og god diskusjon internt i redaksjonen. Vi var alle enige om at artikkelen trår over mange etiske grenser, og at den ikke burde publiseres. Spesielt reagerer redaksjonen på de rasistiske og kvinneundertrykkende elementene i spalten.

Likevel føler vi det er riktig å publisere saken så folk selv kan få en sjanse til å avgjøre, og for å unngå spekulasjoner om hva arikkelen egentlig inneholder.

Svein Kjørsvik, etikkredaktør i 5080.

Sex- og samlivsspalte med vår egen Geir Brede.

Vi har alle mange motstridende følelser i oss. Både de lysere og de mørkere delene av vårt sinn kan knyttes til lysten. I seksualiteten bør det være plass til mange forskjellige slags følelser. Blant de mest utbredte fenomener innenfor seksualiteten, finnes koblingen mellom sex og vold. Med et fint ord kaller man dette gjerne for Sado Masochisme, eller SM. SM er absolutt å anbefale om en ønsker å sprite tilværelsen litt opp.

Du kan kanskje begynne med å forsiktig gi deg selv et lite dask mens du onanerer. Jeg pleier ofte å klore meg litt på rumpen, og lugge meg i de få hårtjafsene jeg har igjen på hodet. Selv om jeg aldri har prøvd det selv, har jeg også hørt at det kan være pirrende å binde seg fast til sengestolpene.

Mørke sider ved sinnet kan også få verbale utløp, gjennom det som på fagspråket kalles ”dirty talking”. Her er det bare å bruke fantasien! La tabu være tabu, og skjell deg selv ut. La alle undertrykte fordommer komme til overflaten. Jeg anbefaler å hinte til at du selv er prostituert eller kommer fra et land langt borte. Det gjør ofte susen for meg! For ekstra nytelse, kan du kombinere de to på denne måten: ”Din jævla negerhore!”

Mitt søndagsråd til alle dere som lever et, til tider, utsvevende onaniliv: Bruk denne søndagen som en ventil, og ha en fordomsfri og røff søndag!