Sex- og samlivsspalte med vår egen Geir Brede

Denne artikkelen er blitt redigert av 5080s etikkansvarlig, Svein Kjørsvik, for å unngå at 5080 blir anmeldt til PFU. Det muslimske plagget burka er i den forbindelse byttet ut med det norske plagget kåpe, slik at ingen skal tro vi at nører oppunder fordommer mot andre kulturer.

I disse tider er det stadig flere lover og regler som prøver å kontrollere oss mennesker. Til og med sex, som er den flotteste tingen i livet, har blitt offer for samfunnets moralisme og formynderi.

For å lykkes med å bevare den gode og nødvendige sexen, må man bruke list og fantasi. Jeg vil derfor anbefale alle å kjøpe seg en stor kåpe. Klær, som sexy undertøy, har jo tidligere gjort underverker for sexlivet. Men dette fremmende og eksotiske plagget, åpner for en helt ny verden.

Ved hjelp av den store kåpen kan du nå ta deg en god snik-runk akkurat når det passer deg. Aldri mer trenger du å bekymre deg for lovens lange arm, eller folks fordømmende reaksjoner. Så løp og kjøp en stor kåpe, og du vil ta sexlivet ditt til uante høyder!

Jeg som tidligere kunne bli skikkelig irritert hvis bussen var for sein, jubler nå hver gang den er to minutter forsinket. Det gir meg akkurat nok tid til å snike inn en fornøyelig hyrdestund.