(foto: flickr.com/kiwicameron)

5 tips til å komme lenger enn forspillet.

Skulle du ønske at du kunne holde ut lenger, og virkelig imponere hun deilige dama på jobben? Du er ikke alene.

Problemet for mange menn i en våt drøm er at det går svært kort tid fra man er opphisset til man får utløsning. Undersøkelser viser at 87% av norske menn får utløsning allerede før samleie er innledet.

5080.no gir deg fem tips til hvordan du kan holde ut lenger i en våt drøm:

– Tenk at det er andre gang. I drømmer kan man lure hukommelsen sin. Tenk at dette er andre gangen dere holder på. Nå er det litt mer rutine, og hun er ikke så spennende som første gang. Men pass på at du ikke tenker for mye på den deilige første gangen, da kan du risikere å komme for tidlig likevel.

– Bytt hode. Når du merker at du er overopphetet fordi dere skal begynne å ha sex: Se for deg at hodet til dama fra jobben plutselig er byttet ut med din mors, søsters eller hodet til hunden din. Dette vil redusere opphisselsen betraktelig, og er ofte nok til at du kan utsette utløsningen.

– Knust glass. Foreslå at hun skal være på toppen, mens du ligger på knust glass. Fortsatt deilig, men følelsen av glass som skjærer inn i kroppen er skrekkelig, og legger en demper.

– Fiks noe. Når du kjenner at det er like før det går for deg, drøm at du må ordne noe mens du holder på. F.eks. reparere brødristeren, ringe en venn og forklare hvor nøkkelen er begravet, eller punktere skurkenes fluktbil med en armbrøst (husk at du må treffe på første forsøk siden du har bare en pil som ikke er laget av frukt). Dess mer du fikser underveis, dess lengre holder du ut.

– Time out. På 700-tallet ble den indiske guruen Napur Easwaran kjent for sitt eksistensielle paradoks: «Hvis jeg drømmer at jeg har sex med en sommerfugl, hvordan kan jeg vite at jeg ikke er sommerfuglen som har sex med meg selv?»

I sin samtid var imidlertid Easwaran mest kjent som en tilhenger av mange pauser for å forlenge den våte drømmen. Såkalt «Time out-sex» er for tiden veldig poplulært i LAs drømmeverden, og er egentlig ganske enkelt: Når du kjenner at det er like før du får utløsning, stopp og vent til du er i neste REM-søvnfase. Da begynner du forhåpentligvis på igjen.