(foto: flickr.com/56222307@N00)
(foto: flickr.com/56222307@N00)

Savner kjip jobb.

I et forsøk på å unnslippe et rimelig stusselig liv, masturberte Olav Johannessen (27) i går kveld til en pornografisk nettside.

De siste ukene har vært preget av at Johannessen fikk sparken fra sin jobb som manusforfatter for Desken på NRK 3, og måtte flytte inn til sin halvnarkomane storebror.

– Først trodde jeg at det skulle være en god ting å slippe den jobben, men nå innser jeg at det er tristere å savne en så kjip jobb, forteller Johannessen, som derfor bestemte seg for å kvitte seg med de tunge følelsene han bar på i sitt bryst.

– Jeg hadde forhåpninger om at gleden ved orgasmen skulle ta vekk mye av ubehaget i mitt såkalte liv. Men da jeg var ferdig ble jeg veldig skuffet over å finne ut at alt var som før, sukker Johannessen.

I motsetning til hva mange kanskje tror, har kortvarig lykke lite å si for varig lykke. Johannessen har følgende melding til den oppvoksende generasjon:

– En runk løser ingenting. Jeg håper mine erfaringer kan være med på å bidra til forståelsen av dette. Dessuten har jeg fått virus på maskinen.

Han får støtte av Øyvor Halmstad som for tre år siden forsøkte det samme.

– Da jeg en grå novemberdag måtte erkjenne at jeg aldri ville se bra ut i klærne fra Hennes og Mauritz, la jeg meg under dynen med vibratoren og tenkte på sjefen. Jeg oppnådde trippelorgasme, men er den dag i dag like misfornøyd.

Halmstad har likevel en alternativ strategi hun tror kan fungere.

– I kveld planlegger jeg å trøstespise en 3-liters boks med iskrem mens jeg ser Bridget Jones på DVD. Hvis ikke det hjelper, hjelper ingenting.

Følg 5080 på facebook og twitter.