Denne artikkelen er produsert av 5080s søndagsmagasin-redaksjon.

Sex- og samlivsspalte med vår egen Geir Brede

Ferie er tiden for kåthet og glede.

Ferien er en periode mange norske kvinner og menn kan bruke til å utforske sin egen seksualitet. Nå viser en ny undersøkelse at nordmenn benytter ferien til å piffe opp sitt onaniliv. Hele 60% av de spurte, sier at de onanerer oftere i ferier enn til vanlig.

Ferien er egentlig ganske ideell for å få fart på runkingen, som ellers i året lett kan bli litt kjedelig og hverdagslig. Nye steder, f. eks. et hotellrom, kan virke stimulerende på sex-lysten, og være med på å skape en god atmosfære. På hoteller tilbyr man ofte pay per view-filmer, som for mange kan øke sexlysten ytterligere. Det er heller ikke dumt at sengetøyet skiftes hver dag.

At mange ferierer i varmere strøk, er en stor del av forklaringen på hvorfor nordmenn runker mer i ferier. Vi vet nemlig fra andre undersøkelser at sol, varme og billige parasolldrinker stimulerer lysten. Det er vel få ting som smaker bedre enn en god runk etter et par timer ved bassengkanten, og med en tre-fire gin og tonics innabrods. Har du ikke gjort det, burde du prøve.

I ferier har man som regel også bedre tid enn vanlig, og tar man seg god tid med seg selv, kan man oppleve store ting. Benytt anledningen til et langt og spennende forspill. Ta fantasien i bruk. Husk: Det er ingen regler for hva som kan skje! Det er bare å lukke øynene og nyte…

Et langt og pirrende vorspiel kan gjøre underverker