Denne artikkelen er produsert av 5080s søndagsmagasinredaksjon

Sex- og samlivsspalte med vår egen Geir Brede


Det bergenske selskapet Vizrt har utviklet en teknologi som kan gjøre underverker for seksuallivet.

Under valgkampen i USA benyttet den anerkjente nyhetskanalen CNN seg av ny norsk teknologi for å skape en illusjon av at to journalister sto i samme rom og pratet sammen – på tross av at de befant seg i hver sin delstat!

Nå viser det seg at denne teknologien kan benyttes i seksuallivet. Hvem har vel ikke opplevd at sex kan fortone seg kjedelig, monotont og svært ensomt? Hvorfor da ikke benytte seg av Vizrts hologramteknologi og onaner sammen med mennesker i andre deler av verden? Plutselig finnes det en hel verden av potensielle runkekompiser!

Eller hvorfor ikke ta deg en runk på toppen av Eiffeltårnet? Eller på 1000 meters dyp? Eller i et bjørnehi (frykten for å bli tatt på fersken gjør det dritspennende!)? Mulighetene er uendelige – bare fantasien setter grenser!

Vizrts forteller imidlertid at dette er en svært dyr teknologi, og at nok bare store nyhetsimperier som CNN kan ta seg råd til å bruke den. Men det er jo en besnærende tanke, ikke sant? Jeg foreslår at du på denne søndagen kryper godt under dynen, lukker øynene og fanatserer om hvor deilig det hadde vært å besitte en slik maskin…. God søndag!