Jacobsen har også blitt lovet å ha sex med Silje på jobben hvis han klarer å slå henne i rockering. (foto: flickr.com/jeremedia)

Lar seg ikke stoppe av tenner som faller ut.

Arne Johan Jacobsen er svært opphisset, og klar til å ha sex med sin forelskelse fra ungdomsskolen, Betina Sverdrup.

– Jeg kan nesten ikke tro det, men hun ligger halvnaken inne på sofaen min! Om ikke lenge skal jeg endelig få oppleve hennes beryktede pupper. Jeg må bare fikse printeren på jobben først, og forklare noen spanjoler på kjøkkenet hvor det beste utestedet i byen er, sier Jacobsen til 5080.no.

Til hans store overraskelse befant Betina Sverdrup seg i leiligheten hans da han låste seg inn sammen med noen venner fra fotball-laget som skulle spille hjørnefotball i kjelleren.

– Det var ganske stressende for meg da hun begynte å kle av seg, men det virket ikke som vennene mine reagerte på det. De var mer opptatte av å måle om hjørnene var i vater.

Jacobsen klarte å lure vennene ut av stuen, men begynte plutselig å miste fortennene.

– Heldigvis hadde jeg noen nye på badet. Jeg brukte litt tid på å huske hvilken krukke jeg hadde lagt dem i, men det ordnet seg. Nå må jeg bare få denne printeren til å skrive ut levende bilder igjen, før jeg kan gå tilbake til Betina, fortsetter Jacobsen, og oppdager at han er naken i det sjefen går forbi.

Ekspert på uoppnåelig sex, Sigurd Malangen, gir Jacobsen dårlige odds:

– Jeg kjenner jo Jacobsen fra konfirmasjonsundervisningen, jeg har bare fått ansiktet til Odd-Magnus Williamson i mellomtiden. Hvis han er veldig rask, kan han kanskje rekke litt kyssing. Men han bør være klar over at Else Kåss Furuseth kommer til å avbryte seansen for å fortelle at hun på dagtid er artisten Ravi.