Sex- og samlivsspalte med vår egen Geir Brede

Etter forrige innlegg mottok jeg mange e-brev fra irriterte lesere. De reagerte på at et innlegg i en sex- og samlivsspalte omhandlet onani. Her er et utdrag fra et av brevene: ”Hva har onani i en samlivsspalte å gjøre? Det er prisverdig at 5080 har opprettet en sex- og samlivsspalte, men da må den handle om nettopp dette: sex- og samliv. Ikke fjortisaktiviteter”, skriver Eva (41) fra Hedemarken.

Til dette har jeg å si: Onani hører absolutt samlivet til. Det er gjerne disse hemmelige stundene som gjør at man holder ut samlivet med parteren. Husk, du må lære å elske deg selv, før du kan elske andre.

At en sex- og samlivsspalte, for én gangs skyld, tar opp dette tabubelagte emnet, må være lov. Det var bare ett innlegg blant tusen, Eva. Du må heller ikke dømme en spalte etter første innlegg. Det vil tidsnok komme innlegg som også du vil interessere deg for. For eksempel dagens tema, som er mat. Er du glad i mat, Eva? Da bør du lese videre.

Mat og runking er noe som folk vanligvis ikke tenker at hører sammen. Det er i grunnen ganske rart. Stimulerer man flere sanser på en gang, vil dette kunne øke nytelsen mange hakk. Mitt beste triks er å bake seg noen deilige kremboller før man setter i gang. Putt gjerne ekstra mye krem på bollene, sukkeret gir deg nemlig et skikkelig kick. Og husk, det er bare fantasien som setter grenser!

Det kan også være gøy å helle champagne eller vin over kroppen sin, for så å slikke det langsomt og sensuelt av. Veldig pirrende! Alkohol stimulerer jo som kjent desperasjonen.

Det er i miderltid noen ting man bør passe på: En periode hvor jeg eksperimenterte mye med chilli, merket jeg en grusom sviing på penis. Jeg trodde da at jeg hadde blitt smittet av en kjønnsyksdom som bare smitter ved mastubering, men skjønte etter hvert at alle kveldene hvor jeg gråt meg i søvn, var forårsaket av chillien.

Men ellers er det bare gøy og ikke noe skummelt å leke seg med mat. Slipp hemningene og bak deg en deilig krembolle, legg deg i senga og unn deg en annerledes søndag!