Borlie lover å ta forholdsregler neste gang hun legger ut nakenbilder. (foto: flickr.com/ecmcdonald)

– Frykter bildet har havnet på internettet til jobben til pappa.

Susanne Borlie (17) er fra seg etter å ha blitt tipset om at et nakenbilde av seg selv sirkulerer på internett.

– I forrige uke la jeg ut et nakenbilde av meg selv på skolen. Jeg gjorde det bare for kødd, men da jeg kom hjem, fikk jeg en melding fra noen venninner som hadde sett det på internettet hjemme hos seg selv, forteller Borlie til 5080.no.

Nå frykter Borlie at nakenbildet som ble lagt ut på internettet på skolen, har blitt lagt ut på et internett i nærheten av der venninnene bor.

– Det er eneste mulighet. De hadde sett bildet lenge etter at skolen stengte. Nå er jeg redd for at bildet kan bli lagt ut på internettet til jobben til min far. Der er det store vinduer som gjør at mange kan se inn.

Borlie er sterkt kritisk til dem som mener hun har gjort dette bare for å få oppmerksomhet.

– Jeg har hele tiden sagt at dette bare var for kødd. Jeg skrev det til og med under bildet da jeg la det ut: «Bare for å kødde litt ;-P». Det var aldri meningen at noen stygge gutter, eller gamle folk skulle se dette bildet.

Nå ønsker hun å advare andre jenter mot å gjøre det samme.

– Når du skal legge ut slike kødde-bilder – som dette jo var – bør du legge det ut på Facebook i stedet for på et internett. Da kan du forklare i tråden under bildet at det bare er for å kødde, og at du egentlig ikke mener å være naken for å imponere Ørjan eller gjøre Nicole misunnelig. Hvis noen skulle mene det.