(foto: flickr.com/30499760@N00)

– Svært nær orgasme.

Natt til onsdag gjorde forsker Fredrik Hilland funn som fører ham svært nær løsningen på den årelange orgasmegåten:

– Jeg og min partner holdt på med vårt månedlige paringsrituale da jeg gjorde en svært oppsiktsvekkende oppdagelse, sier Hilland.

Forskeren forklarer at han egentlig skulle finne sin kones bryster, men havnet litt ute av kurs.

– Til min forbløffelse fikk jeg ekstremt god respons fra min partner, og på et eller annet vis tror jeg at jeg var nær ved å fremkalle en orgasme hos henne. Det var først da jeg slo på lyset at jeg forstod at jeg ikke hadde vært i berøring med brystene.

Hilland er rimelig sikker på at punktet han var i kontakt med må ha vært den sagnomsuste ”klitoris”.

– Jeg har lest om dette punktet, og kjenner til teorien bak. Men jeg hadde aldri trodd at jeg, i min levetid, ville oppdage klitoris, sier en entusiastisk Hilland.

Forskerkollega, Anders Frostad, som selv har lett etter klitoris i mange år, ble orientert om funnet ved kaffemaskinen morgenen etter. Han er ikke overbevist:

– Jeg har mange teorier om hvor klitoris er, men Hillands funn stemmer ikke med noen av mine beregninger, slår Frostad fast. Som kontorets ledende ekspert på området, regner han med å få gjøre egne undersøkelser i funnområdet.

Hilland innrømmer at det er for tidlig å fastslå om punktet han har funnet faktisk fremkaller orgasme, eller om det var andre forhold som spilte inn den kvelden:

– Det er klart at det må gjennomføres en mengde forsøk under tilnærmet like forhold, før vi kan fastslå om jeg faktisk har funnet klitoris, sier Hilland som håper å kunne publisere funnet i tidsskriftet Cupido.

Følg 5080 på facebook, twitter og youtube.