– Utroskap nøkkelen til smidig sex-liv.

En ny studie fra Yale University, viser at personer i parforhold som har en på si har mer sex enn andre personer i parforhold.

– Hvis du har en elsker, er du ikke avhengig av at din partner er hjemme, er i humør eller at det er helg for at du kan ha sex. Utroskap er nøkkelen til et smidig sex-liv, sier 5080s sexekspert, Geir Brede.

Forskerne ved Yale testet 100 personer. 50 av dem var åleglatte mennesker uten moral som alle hadde innledet seksuelle forhold med andre enn sine partnere. Disse hadde sex langt oftere enn kontrollgruppen som forble trofaste mot sine partnere.

– Et vanlig sextips har vært å leke rollespill med partneren sin. Men hvorfor bruke tid og krefter på det, når man bare kan ha sex med andre? Til og med et sidesprang hjelper, mener Brede.

Undersøkelsen viser også at man kan øke sex-frekvensen ved å bli rockestjerne, betale for sex eller motta penger for sex. Dette samsvarer godt med Geir Bredes egen forskning fra Norge.

– Jeg har forsket mest på prostituerte som alle har mye mer sex enn landsgjennomsnittet. Men jeg har også tall som tyder på at det hjelper å være full på julebord.

Den amerikanske studien slår også fast at sjansen for sex øker dersom elskeren din er naken, kåt og partneren din ikke er tilstede.