(foto: flickr.com/56222307@N00)

Slår sammen sine to interesser.

Vemmelige Eldar Birkedal har akkurat startet en nettside i håp om å bevare verdens regnskoger.

– Jeg er glad i å runke foran kamera, og opptatt av regnskogen. Så jeg tenkte: Hvorfor ikke slå disse interessene sammen? smatter Birkedal mens han gomler på «Hoffs opphøgde potteter med en smak av Bearnaise».

På det nye nettstedet «Wank for Forest» kan brukrne betale for å se videoopptak av Birkedal som onanerer. Inntektene går uavkortet til bevaring av regnskogen.

– For å pirre seerne, planlegger jeg å runke på mange offentlige steder. Men jeg gjør oppmerksom på at jeg runker ikke hvor som helst, altså. Jeg har f. eks. et par dommer på meg som hindrer meg i å oppholde meg på offentlige bad.

Birkedal så seg selv onanere på video første gang i 2003 da han ble tatt med på bakrommet av vekterne på Oslo City.

– Jeg måtte bekrefte at det var meg på videoen fra glassheisen, og godta en solid bot på stedet. Der og da skjønte jeg at det var dette jeg ville drive med, og så på boten som en investering, forteller han og knipser en buse ut i rommet.

Birkedal føler seg privilgert når han nå får drive med sine to yndlingsinteresser:

– Håpet er at de to tingene jeg elsker mest i verden – runking og regnskogen – skal ha gjensidig nytte av hverandre. Jeg vet ikke om noen diggere måte å redde regnskogen på enn runking, og dessuten har jeg ganske få klikk på runkevideoene mine om dagen, sier han fra toalettsetet gjennom den åpne dodøren.