Den økonomiske krisepakken som skulle bli USAs økonomiske redning, har på mystisk vis forsvunnet i det amerikanske postsystemet. Pakken, som det skal stemmes over i dag, inneholder svimlende 700 mrd dollar.

Siden alle budsjettkonti var støvsugd for å få råd til selve pakken, var det ikke midler til å sende pakken som rekommandert post. Sentralbanksjef Ben Bernanke sier det er rart at pakken har forsvunnet. – Den var tydelig merket med ”Handle with care. Contains 700 billion dollars”. Jeg gav til og med spesielle instrukser i det jeg gav fra meg pakken.

Vikaren som skal ha mottatt pakken på postkontoret, er ikke tilgjengelig for kommentar, ettersom han skal være på ferie på Hawaii for øyeblikket. FBI sier at de jobber med flere teorier om hva som kan ha skjedd, og at det kan se ut som om det er snakk om et tyveri utført av virkelig profesjonelle folk.

President George W. Bush mener det er viktig at de eventuelle tyvene ikke sitter på pengene. – Hvis pengene blir brukt her i USA, vil dette kunne stimulere amerikansk økonomi, og vi vil være på vei ut av denne krisen, sier Bush. Han lover skattelette til alle tyverier av over 200 milliarder dollar.