(foto: flickr.com/arbeiderpartiet)

Eneste parti som støtter datalagringsdirektivet.

Arbeiderpartiet er det eneste partiet i Norge som ikke ønsker at tusenvis av mennesker skal dø. Partiet er nemlig alene om å støtte datalagringsdirektivet.

5080 støtter Ap-politiker Bjørn Jarle Rødberg-Larsens twitterutspill om at det er verre å la tusenvis av nordmenn dø i terroristangrep enn å lagre opplysninger om nordmenns teletrafikk.

På samme måte er det også mye verre at tusenvis av mennesker dør enn at regjeringen bygger monstermaster i Hardanger. Det er jo mye verre. Poenget til Rødberg-Larsen er at alt kan tilgis i lys av frykten for et terroristangrep.

Vi mener dette er et relevant poeng. Tross alt, det er mye verre at tusenvis av mennesker dør, enn av vi støtter Rødberg-Larsens utspill.

Uten datalagringdirektivet vil det være fritt fram for dem som ønsker å drepe tusenvis av mennesker. Det har historien vist oss. Massemord har hatt en tendens til å foregå i perioder hvor man ikke har implementert datalagringsdirektivet.

Total overvåkning fungerer, folkens! Det er tross alt verre at tusenvis av mennsesker dør, enn at Norge blir en totalitær stat.

Vi oppfordrer derfor alle som ikke ønsker at tusenvis av mennesker skal dø, til å stemme på partiet som beskytter deres interesser. Stem Ap ved neste valg. Oljeboring i Lofoten er tross alt bedre enn at tusenvis av mennesker vil dø.

Følg 5080 på facebook, twitter og youtube.